Mustafa Dalcalı Ortaokulu

WEB https://mdalcaliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. İnönü Bulvarı Merkez/ KIRKLARELİ
VİZYON : Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak!
MİSYON : Mustafa Dalcalı Ortakulu olarak hedefimiz, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, hoşgörülü, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Satranç Turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Eylül Simay DEMİR İl Birincisi olmuştur. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Okul Takımı olarak Yüzme Sporları İl 1.si

Servis :
Ulaşım : Şehir içi dolmuşlar ile ulaşım sağlanır
Yerleşim Yeri : CUMHURİYET MAHALLESİNDE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol Kurs ve Egzersizi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Kitap Kurdu Projesi adı altında okul projesi devam etmektedir.